Προφίλ

Η Χρύσα Στράντζαλη είναι Δικηγόρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης και ασχολείται με την μάχιμη δικηγορία. Εξειδικεύεται σε υποθέσεις αστικού δικαίου (οικογενειακό δίκαιο, κληρονομικά, αυτοκινητιστικές διαφορές, υπερχρεωμένα νοικοκυριά).

Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με επιμόρφωση στο πανεπιστήμιο της Στοκχόλμης – Σουηδίας (Stocholms Universitet), όπου βασικά της αντικείμενα ήταν το δίκαιο ανθρωπίνων δικαιωμάτων (ενασχόληση με ζητήματα προσφύγων και μεταναστών), αλλά και οι θαλάσσιες μεταφορές, στα πλαίσια του ναυτικού δικαίου.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά και αναλαμβάνει υποθέσεις σε όλη την περιοχή της Θράκης. Ασχολείται κυρίως με το αστικό δίκαιο (οικογενειακές διαφορές, κληρονομικά, τροχαία ατυχήματα, αγοραπωλησίες, μισθώσεις, εργατικά ατυχήματα, υπερχρεωμένα νοικοκυριά και άλλα), αναλαμβάνοντας παράλληλα υποθέσεις εμπορικού, διοικητικού και ποινικού δικαίου.

Είναι ειδική συνεργάτης της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Έβρου, όπου μάχεται για τα δικαιώματα των καταναλωτών.

Σχετικά με μας

Η Χρύσα Στράντζαλη είναι Δικηγόρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης και ασχολείται με την μάχιμη δικηγορία. Εξειδικεύεται σε υποθέσεις αστικού δικαίου (οικογενειακό δίκαιο, κληρονομικά, αυτοκινητιστικές διαφορές, υπερχρεωμένα νοικοκυριά). Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, με επιμόρφωση στο πανεπιστήμιο της ... Περισσότερα »